18.1 C
Sibiu
miercuri, 03 iulie, 2024

Sibiu Streetball și-a ales câștigătorii, duminică, pe terenul de baschet „Elemer Tordai”

Știri din Județ

Turneul de baschet 3×3 Sibiu Streetball s-a încheiat cu o serie de victorii pline de entuziasm, dar și momente tensionate, duminică, 16 iunie, pe terenul de baschet „Elemer Tordai”. După o zi de vineri ploioasă și una de sâmbătă însorită și plină de meciuri până târziu în noapte, ieri am aflat în sfârșit care sunt deținătorii medaliilor acestei ediții.


Timp de trei zile, 192 de sportivi au format 48 de echipe care au luptat pentru a pune mâna pe marele titlu la categoria în care s-au înscris. În ultima zi de competiție s-au stabilit marii câștigători ai Sibiu Streetball, ediția a 12-a.

Publicitate

„A fost peste așteptările noastre, cu atât mai mult cu cât am reușit să jucăm cea mai mare parte a meciurilor acolo unde ne este cel mai drag – pe terenul de baschet 3×3 Elemer Tordai – iar spectatorii ne-au bucurat și anul acesta cu o prezență impresionantă și o atmosferă pe care nu o vom uita până la următoarea ediție, cu siguranță. Le mulțumim tuturor sportivilor pentru dedicarea și energia arătate pe teren până în ultimul moment și pentru că ne reamintesc an de an că pentru ei facem asta și că merită din plin tot efortul”, spun organizatorii Sibiu Streetball.

Iată câștigătorii ediției cu numărul 12:

OPEN M

Locul 1 Știința București

Locul 2 Păsăroii

Locul 3 Crocodilii din Tarnița

U18 M

Locul 1 Peștii Koi

Locul 2 Free Candy

Locul 3 Asociații

U15 M

Locul 1 Dăm și la pachet

Locul 2 Mingicari

Locul 3 Magicieni cu mingi

U14 F

Locul 1 Mc Combo

Locul 2 Smarties

Locul 3 Zmart 2

U13 M

Locul 1 Panterele Negre

Locul 2 Cavalerii Purpurii

Locul 3 Bursucii

Terenul de baschet 3×3 pe care se desfășoară Sibiu Streetball este conform standardelor FIBA, fiind dotat cu instalație cu nocturnă, instrumente de joc profesionale, precum și cu o tribună de 60 de locuri destinată sportivilor.

Competițiile de baschet 3×3 recunoscute de Federația Internațională de Baschet (FIBA) se împart în 4 categorii: “Fiba Endorsed”, “Satellite”, “Challenger” și “World Tour”. Sibiu Streetball este un turneu de tip Satellite care permite calificarea în Challenger.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects. Partener de eveniment: Ballan Sportswear.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș