22.1 C
Sibiu
vineri, 28 iunie, 2024

Bărbat găsit mort pe stradă în Sibiu. Procurorii anchetează o posibilă crimă

Știri din Județ

Un bărbat de 40 de ani din Șura Mare a fost găsit ieri noapte în jurul orei 23: 10 inconștient în curtea bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu. Echipajul Ambulanței chemat la fața locului a încercat fără succes resuscitarea. Polițiștii au descoperit urme de violență pe corp și au chemat procurorii care au preluat cercetările. Se ia în calcul o posibilă crimă.


„Un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean a intervenit pe Bulevardul Mihai Viteazul în Sibiu ,la o solicitare pentru un bărbat aflat în stare de inconstienta.
Echipajul sosit la fata locului a găsit un bărbat de aproximativ 40 de ani care nu prezenta funcții vitale.
Manevrele de resuscitare aplicate de către echipajul SAJ nu au dat rezultate și din păcate a fost declarat decedat” au transmis cei de la Ambulanța Sibiu.

Publicitate

„Întrucât în urma examinării sumare a trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În prezent, sunt în derulare activități specifice în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de săvârșirea faptei” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu cu acordul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turneu caritabil pentru Marcu!

Ioan Luca a revenit la CSC Șelimbăr