29.1 C
Sibiu
vineri, 28 iunie, 2024

Festivalul Agnita Music Fest

Știri din Județ

În perioada 26-28 iulie 2024, orașul Agnita va fi gazda Festivalului Agnita Music Fest, eveniment ce aduce în orașul din centrul țării unele din cele mai îndrăgite nume din muzica românească: HOLOGRAF, COMPACT, SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ, care alături de ceilalți artiști invitați vor bucura publicul cu hit-urile îndrăgite, într-o îmbinare de stiluri pop-rock, indie-rock, country music și folk.


Prima zi a festivalului, 26 iulie, se deschide cu un recitalul susținut de Country Rock Affair, urmat de momentul folk al Grupului Ocru. Ziua se încheie în acordurile bine-cunoscute și așteptate ale pieselor formației COMPACT.

Publicitate

Sâmbătă, 27 iulie, va fi dedicată unor momente muzicale de neuitat, cu prestații live susținute de HOLOGRAF, RIFF și The Noise.

Ultima zi a festivalului, duminică, 28 iulie, se anunță la fel de incitantă, cu recitaluri susținute de SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ și Defender, oferind o varietate de stiluri muzicale, de la folk la pop-rock.

Evenimentul va avea loc pe strada 1 Decembrie 1918 din Agnita, transformând orașul într-un punct de întâlnire pentru locuitorii din întreaga regiune.

Agnita Music Fest promite trei zile de muzică și distracție, oferind tuturor o experiență de neuitat în inima României.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri