22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 07 septembrie, 2024

Concert în august la Alma Vii: muzică, frumusețe și delicii locale

Știri din Județ

Asociația Alma Vii și Mihai Eminescu Trust au plăcerea de a vă invita la a doua ediție a evenimentului cultural „Zilele Cetății Alma Vii”, ce va avea loc în perioada 16-17 august 2024, la Biserica Fortificată Luterană Alma Vii, județul Sibiu, pentru a-i asculta pe Maria Răducanu, Sorin Romanescu și trupa Fără Zahăr.


Evenimentul va bucura deopotrivă prin muzica de calitate, farmecul cetății restaurate, interacțiunea cu sătenii și splendoarea peisajului, oferind participanților o experiență aparte în inima Transilvaniei, iar prin cumpărarea biletelor participanții vor sprijini numeroasele proiecte pe care organizatorii le desfășoară în scopul dezvoltării comunității din Alma Vii.

Programul evenimentului este următorul:


Vineri, 16 august 2024:


● Târg cu producători locali: 11:00 – 20:00
● Cină tradițională: 18:00 – 19:30
● Concert Maria Răducanu și Sorin Romanescu: de la 20:00

Sâmbătă, 17 august 2024:


● Târg cu producători locali: 11:00 – 20:00
● Cină tradițională: 18:00 – 19:30
● Concert Fără Zahăr: de la 20:00

La micul târg cu producători locali, vizitatorii vor avea ocazia să achiziționeze produse specifice zonei și să îi cunoască pe sătenii care le-au realizat.
Cinele tradiționale vor oferi participanților o incursiune culinară în bucătăria autentică transilvăneană, fiind pregătite cu grijă și pricepere de localnici.


Serile vor continua cu două concerte de excepție: în prima seară, vocea Mariei Răducanu și chitara lui Sorin Romanescu vor încânta publicul cu melodiile lor rafinate, iar în a doua seară, trupa Fără Zahăr va crea o atmosferă plină de energie și voie bună.


Bilete se pot achiziționa de aici:
https://l.oveit.com/events/embed?id=f09936f6e9&theme=light

Pentru mai multe informații: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557428398654

Nu ratați acest eveniment cu adevărat special, ce îmbină muzica de calitate, tradițiile locale și frumusețea peisajului transilvănean! Vă așteptăm cu drag la Alma Vii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu