17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Sibian bătut crunt de patron și colegi! Este internat în spital!

Știri din Județ

Un sibian a ajuns la spital cu răni grave după ce patronul la care lucrează, dar și colegi ai acestuia, l-au bătut crunt.

Patronul firmei de transport din Tălmaciu este acuzat că, în cursul zilei de vineri, și-a vărsat furia pe un angajat care doar si-a cerut drepturile salariale. Conform lui Sorin, sibianul bătut crunt cu pumnii și cu picioarele chiar în curtea societății, spune că imediat ce patronul s-a năpustit asupra lui, și alți colegi au ajuns să-l agreseze. Firma la care lucrează sibianul bătut se numește MIH TRANS SRL, cu sediul în Tălmaciu.

„M-au bătut crunt. Nu aveam nici o vină, eu doar am cerut banii pe cursă. Am zis să îmi dea banii ca apoi îi dau actele de transport. Nici vorbă! Șeful meu a început să ma agreseze iar apoi au venit alți angajați. Am căzut sub o ploaie de pumni, picioare, inclusiv amenințat cu cuțitul. Eram cu mama la telefon, s-a speriat tare când a auzit că zbierau că mă omoară.” a declarat Sorin

Internat de vineri, în spital

Imediat după agresiune, mama lui Sorin a chemat de urgență ambulanța. A fost șocată să-și vadă fiul plin de sânge. Ajuns la spital, medicii au concluzionat faptul că în urma bătăii, Sorin are o coastă fisurată, dar și multe răni la nivelul capului și a feței.

Pentru că se declară nevinovat, sibianul bătut crunt a depus plângere la Poliție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu