17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Bărbatul ucis la Arpașu de Jos a suferit răni grave! Autorii au fost reținuți

Știri din Județ

Procurorii sibieni au tras primele concluzii în cazul crimei de ieri, de pe raza localității Arpașu de Jos. Conform acestora, Victor a avut parte de o moarte violentă.

Imediat după analizarea cazului de către criminaliști și procurori, s-a dispus retinerea a două persoane: un bărbat şi o femeie în vârstă de 43, respectiv 45 de ani, din localitatea Arpaşu de Jos, județul Sibiu. Aceștia sunt acuzați de săvârşirea infracţiunii de omor.

Reamintim faptul că, în noaptea de 15.07.2024, în jurul orei 4:00, victima Victor Grancea s-a deplasat la locuinţa celor doi soţi cu scopul de a se întâlni cu fiica acestora în vârstă de 19 ani. După ce a pătruns în curte pe poarta descuiată şi a bătut la uşa de intrare în imobil. Din nefericire, pe fondul unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au aplicat victimei mai multe lovituri cu corpuri contondente,aceasta fiind şi împinsă şi proiectată de mai multe ori cu capul de treptele scărilor, lovituri în urma cărora a survenit decesul.

Potrivit constatărilor medico-legale preliminare,moartea a fost violentă, datorându-se stopului cardio-respirator consecutiv unui poliotraumatism, cu traumatism cranio-cerebral (cu fracturi cominutive de craniu, hemoragie meningo-cerebrală şi aspirat pulmonar secundar) şi traumatism toracic (cu fracturi costale, ruptură pulmonară şi hemopneumotorax consecutiv).

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a celor doi inculpaţi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu