17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Revoltă în lumea avocaților. Au aflat că fostul șef DNA Brașov, procurorul pensionar Cornel David Deca vrea să devină avocat la Baroul Sibiu

Știri din Județ

Luju.ro, poate cel mai important portal de știri despre justiția din România a publicat în această seară o informație bombă, care a adus deja revoltă în lumea avocaților din Sibiu și România. Fostul șef DNA, Cornel David Deca, cunoscut și pentru condamnarea la închisoare a unui avocat în cazul Ferma Băneasa, acum vrea să devină avocat la Baroul Sibiu. Deca a fost în ultimii ani procuror pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și a fost ani la rând un critic notoriu al profesiei de avocat.


Luju.ro publică un amplu material despre interacțiunile lui Deca și avocați din România și opiniile exprimate de acesta la adresa profesiei de avocat pe care acum vrea să o practice la Sibiu.

Luju.ro reamintește că avocatul condamnat la cererea lui Deca a fost apoi achitat și i s-au recunoscut și compensații. După scandalul procesului Ferma Băneasa unde s-a dovedit în instanță că procurorii DNA lucraru cu SRI la cazuri penale, s-a cerut și realizat schimbarea legislației din România și scoaterea SRI din anchetele penale.

CITIȚI materialul integral pe luju.ro

VEZI și celebra înregistrare cu procurorul Deca la un interviu cu procurorii pentru a reveni la secția anticorupție. A fost respins.

FOTO: Captura din video luju.ro

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu