17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

ACS Mediaș s-a reunit fără 13 jucători din sezonul trecut

Știri din Județ

Echipa de liga a treia ACS Mediaș a sunat adunarea pentru noul sezon. Sub comanda antrenorului Cosmin Vâtcă, noii jucători au demarat pregătirile.


ACS Mediaș a avut ieri adunarea, la arena „8 Mai”, pentru a pregăti noul sezon de Liga a III-a. La primul antrenament din noul seson competitional, au fost prezenti 19 jucatori, iar Cosmin Vatca alalături de Ionuț Buzean, au vorbit despre perioada de pregătire şi despre planurile din acest an.

Mulți dintre jucătorii de la Mediaș din sezonul trecut au facut pasul către cluburi importante din Superliga si Liga a II-a de fotbal din Romania. „Suntem mândri de acest prim sezon de Liga a III-a petrecut împreună, obținând un onorabil loc trei. A venit momentul să le mulțumim jucătorilor: Beni Hanzu, Petra Mihai, Rotar Bogdan, Berkeczi Csongor, Voda Alexandru, Dumitru Antonio, Sorin Serban, Szilard Magyari, Tudor Man, Vlad Antonio, Balgiu Cristian, Luca Alex si Ciuperceanu Vasile pentru toate reușitele și momentele frumoase alături de echipa noastră. Le urăm mult succes tuturor și le mulțumim pentru munca depusă la Mediaș”, au transmis reprezentanții clubului ACS Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu