12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

„Cum să faci sex”, proiecție în aer liber la ESTE Filmul de Miercuri de la Centrul ”Ion Besoiu” din Sibiu

Știri din Județ

Miercuri, 31 iulie, de la ora 22, va avea loc în cadrul ESTE Filmul de Miercuri proiecția ”Cum să faci sex”, un film brutal de sincer despre consimțământ și maturizare. Spațiul de proiecție este în aer liber, pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu (acces pe la intrarea B, vizavi de Ramada).

Sinopsis:

Pentru a sărbători sfârșitul liceului, trei adolescente britanice merg împreună pentru prima dată în vacanță în Creta. Este vara tuturor exceselor: băutură, clubbing și cuplat. Ar trebui să fie cea mai mișto vară din viața lor. În timp ce dansează pe străzile însorite din Malia, cele trei adolescente descoperă complexitățile sexului, consimțământului și autodescoperirii.

Premii: Un Certain Regard, Cannes 2023.

Rating: N-15 – filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-efm-cum-sa-faci-sex ) sau direct de la intrarea pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Parteneri: Marquardt, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara