12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Un tânăr din Arpașu și-a pierdut viața, azi-noapte, la limita județelor Sibiu și Brașov

Știri din Județ

Un șofer în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN1, la limita județelor Sibiu și Brașov. Tragicul eveniment a avut loc ieri, în jurul orei 23:00, între localitățile Arpașu de Sus și Ucea de Sus.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje de la ISU Sibiu, ISU Victoria precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță de la Sibiu și Victoria. Echipajele de descarcerare l-au extras pe tânăr, acesta fiind în stop cardio-respirator. Medicii i-au aplicat manevrele de resuscitare, dar după aproximativ o oră, din păcate, s-a declarat decesul tânărului. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral sever și mai multe traumatisme grave. Conform primelor date, viteza ar fi principala cauză a tragicului eveniment rutier.

Tânărul se numea Vlad Florea și era din Arpașu de Jos. Vestea a căzut ca un trăsnet peste apropiații lui Vlad. Aceștia au postat zeci de mesaje de condoleanțe.

Fie ca Bunul Dumnezeu să-ţi mângâie sufletul pustiit de tragica despărţire. Sincere condoleanţe familiei tale! Drum lin spre îngeri

Dumnezeu sa te ierte frate drag te-ai dus prea devreme

Prieten drag nici nu-mi vine să cred c-ai plecat de lângă noi așa de vreme vei rămâne mereu în sufletele noastre ai fost un băiat cu sufletul cald Dumnezeu te-a iubit și te-a vrut lângă el Dumnezeu să te ierte

FOTO FACEBOOK
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara