14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Tamponare „alcoolizată” în Turnișor. Șoferul a schimbat rapid banda de circulație

Știri din Județ

Un sibian în vârstă de 51 de ani are mai mari probleme cu legea după ce a consumat mult alcool iar apoi a ales să se urce la volanul mașinii și să conducă pe străzile municipiului Sibiu.

Evenimentul rutier s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:30, pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, în zona magazinului Simpa din cartierul Turnișor. Conform martorilor, șoferul a schimbat rapid banda de circulație fără să se asigure temeinic, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe aceeași direcție. Pietonii aflați în zonă au fost alertați de strigătele șoferului vinovat, care ar fi vrut să nu fie chemată Poliția pentru că este „beut”.

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest. Rezultatul șoferului vinovat de tamponare a fost 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru inconștiența lui, acesta s-a ales acum și cu un dosar penal!

Conform IPJ SIBIU: la data de 5 august a.c., în jurul orei 22:15, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iulia, pe banda 1 a sensului de mers spre centru, un sibian în vârstă de 51 de ani nu s-a asigurat la trecerea pe banda 2 și a acroșat un autoturism condus regulamentar pe această bandă de către o sibiancă în vârstă de 19 ani.
Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale