12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

„Micăsasa Cu Bun Gust la Castel”: Ateliere de gătit, degustări de produse locale, drumeții și concerte pentru vizitatori

Știri din Județ

Asociația Română despre Mâncare vă invită cu drag să participați la evenimentul „Micăsasa Cu Bun Gust la Castel”, care va avea loc la Castelul Brukenthal din Micăsasa și pe traseul de drumeție Via Transilvanica. Evenimentul are loc sâmbătă, 10 august, între orele 14 – 21:00
Această inițiativă culturală de își propune să promoveze cultura și diversitatea gastronomică a regiunii de nord a județului Sibiu, să dezvolte activitățile în natură și să sporească vizibilitatea obiectivelor turistice locale.

Proiectul „Micăsasa Cu Bun Gust la Castel” vine în întâmpinarea necesității de a păstra și promova patrimoniul cultural și gastronomic al regiunii. Evenimentul include o serie de activități interesante și interactive, cum ar fi prezentări, ateliere de gătit, degustări de produse locale și demonstrații culinare, care au scopul de a introduce vizitatorii în tradițiile și cultura locală. Prin aceste activități, dorim să consolidăm legăturile între producătorii locali și ceilalți operatori din zonă, sprijinind astfel dezvoltarea unei economii sustenabile și stimulând turismul rural.

Evenimentele și Activitățile Cheie

– Concerte live de vioara și orga si dansuri populare

– Degustări și Demonstrații culinare

– Promovarea Patrimoniului: vizite la obiective turistice

– Activități sportive și recreative: beach volley, drumeție, plimbare cu trasura

Castelul Brukenthal va fi în centrul atenției, iar vizitatorii vor avea oportunitatea de a afla mai multe despre istoria și importanța acestui monument, precum și despre eforturile de conservare și restaurare.

Evenimentul va încuraja coeziunea comunitară și va întări legăturile între membrii comunității locale, contribuind la dezvoltarea socială și economică a regiunii..

Parteneri:

Primăria Comunei Micăsasa

Asociaţia Județeană de Turism – Programul Anii Drumeției

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara