17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Spectacol de zile mari la „Zilele Comunei Păuca”

Știri din Județ

Primăria comunei Păuca vă invită să luați parte la evenimentul „Zilele Comunei Păuca”. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 august în curtea primăriei, de la ora 18:00, iar intrarea va fi liberă.

”Este un eveniment special dedicat comunității noastre. Vă așteptăm cu drag pentru a sărbători împreună tradițiile, cultura și spiritul comunei noastre.

Ne dorim ca această sărbătoare să fie un prilej de bucurie și socializare pentru toți cetățenii comunei noastre, de la cei mai mici până la cei mai mari. Haideți să ne reunim și să celebrăm împreună frumusețea și diversitatea comunității noastre!

Vă așteptăm cu drag!” – transmit reprezentanții primăriei pe pagina de Facebook.

Pe scena amplasată în curtea Primăriei Păuca, sâmbătă, 10 august, de la ora 18:00, va avea loc un spectacol folcloric extraordinar cu Adrian Neamțu, Ionuț Micu, Doinel Handorean, Florin Boita, Pampu Dragomir și Bianca Crețu, iar duminică, 11 august, de la aceiași oră, participanții se vor bucura de un spectacol oferit de Petrică Miulescu, Irimica, Adrian Neamțu, Ionela Moruțan, Mirela Mănescu, Ionuț Mates și Simona Costin, Adelina Popa, Cristian Tomoni, Fanfara din Petrești, Antonia și Sofia Bunaciu, Păculea Bogdan, David Denisa Andrada, Ansamblul Purtata Secaselor Mirecurea Sibiului și Ansamblul de Dansuri Săsești – Sächsische Volkstanzgruppe Mühlbach.

Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri