13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului, felicitat de monahi în capela Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu

Știri din Județ

Marți, 13 august, în capela Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna”, stareții și starețele mănăstirilor și schiturilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Sibiului, alături de arhimandritul Calinic Teslevici, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Sibiului, s-au bucurat de prezența arhipăstorului lor, căruia i-au urat mulți și binecuvântați ani cu ocazia prăznuirii Sfântul Mucenic și Arhidiacon Laurențiu.

Monahii și monahiile au fost primiți de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, care i-a binecuvântat și le-a oferit un cuvânt ziditor, ancorat în realitatea zilelor noastre.

La final, cei prezenți i-au oferit flori Părintelui Mitropolit Laurențiu, împreună cu urările specifice unui astfel de moment aniversar. Părintele Mitropolit le-a mulțumit tuturor pentru prezența la acest moment festiv și duhovnicesc, o sărbătoare a întregii vieți monahale, și i-a îndemnat pe toți să slujească Biserica lui Hristos în continuare cu același devotament și cu multă credință.


Sursa: mitropolia-ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri