15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Cele mai prestigioase edituri din țară, evenimente editoriale și alte surprize pentru pasionații de carte și vizitatori, la Târgul de Carte Gaudeamus de la Sibiu

Știri din Județ

Târgul de Carte Gaudeamus s-a deschis miercuri, 14 august, în Piața Mare din Sibiu. Pasionații de carte au la dispoziție o ofertă editorială bogată din partea celor peste 40 de participanți – edituri, distribuitori de carte, jocuri, muzică și resurse educationale. Evenimentul se desfășoară în perioada 14-18 august 2024 și este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Președintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus din acest an este dl. Răzvan C. Pop, managerul Bibliotecii ASTRA Sibiu.

„Cartea este în noi și oricâte modalități științifice tehnice vor apărea, cu siguranță cartea va rezista. Avem un exemplu foarte simplu: de când au apărut aceste tot mai mici cipuri pe care punem tot mai multe date muzicale, au revenit vinilurile și iată că toată lumea își cumpără viniluri și vrea să asculte. Cartea este la fel, ea nu dispare niciodată și de aceea mulțumesc Radio România pentru această idee și această promovare a cărții și a culturii; lucrul acesta mă bucură foarte mult ca om de cultură, ca sibian.” – a spus Răzvan Pop, directorul Bibliotecii ASTRA Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri