11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Răpire „stângace” la Cașolț. Au luat copilul greșit iar acum au ajuns în arest

Știri din Județ

Răpire ca-n filmele proaste, azi-noapte, pe raza localității sibiene Cașolț. În jurul orei 3:00, doi bărbați din Tălmaciu au intrat cu forța într-o locuință cu intenția de a lua un copil în vârstă de doar 2 ani.

Autorii sunt doi bărbați în vârstă de 21 de ani, respectiv 31 de ani, domiciliați în Tălmaciu. Aceștia s-ar fi deplasat azi-noapte din Tălmaciu spre Cașolț cu intenția de a-l lua de la tată, pe nepotul bărbatului de 31 de ani, un copil în vârstă de 2 ani. Conform primelor date, tatăl copilului l-ar fi luat pe acesta de la domiciliul mamei, din localitatea Tălmaciu, contrar voinței acesteia, la data de 13 august.

Ajunși la imobilul unde presupuneau că s-ar afla copilul, cei doi bărbați ar fi distrus ușa de acces în imobil, ar fi pătruns în casă, l-ar fi agresat pe proprietarul imobilului, fratele tatălui copilului și, dintr-o cameră unde se aflau mai mulți minori, copiii proprietarului, l-ar fi luat pe unul dintre aceștia, în vârstă de 3 ani, deplasându-se apoi la imobilul unei rude, în localitatea Cașolț. Aici, cei doi bărbați și-ar fi dat seama că au luat un alt copil și nu pe nepotul căutat. În acest imobil au intervenit în scurt timp jandarmii sibieni, care au preluat copilul și l-au înapoiat familiei. În urma evaluării preliminare a stării copilului, nu s-au constatat urme de violență fizică asupra sa.

Autorii sunt acum cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, distrugere, respectiv lovire sau alte violențe. Bărbatul agresat, în vârstă de 35 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu