14.1 C
Sibiu
vineri, 13 septembrie, 2024

Spectacolul coregrafic “Fisurile de mâine” invită publicul să descopere răspunsuri esențiale despre natura umanității și despre autenticitatea experiențelor noastre

Știri din Județ

Sibienii sunt invitați vineri seara, de la ora 20:00, pe Strada Tractorului, nr. 4-16, din Sibiu, să ia parte la spectacolul coregrafic “Fisurile de mâine”.

Locurile sunt limitate, iar intrarea se face pe bază de rezervare. Cei care doresc să participe, își pot rezerva locurile prin DM, telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0773771582.

Spectacolul abordează teme ca evoluția tehnologică și digitalizarea interacțiunilor umane în contextul actual. Producția explorează felul în care progresele tehnologice influențează relațiile noastre și modul în care ne conectăm unii cu alții. Nuanțele intimității și vulnerabilitatea devin palide sub influența media, care, adesea, uniformizează și controlează percepțiile și reacțiile noastre.

În această lume nouă, emoțiile și trăirile umane riscă să devină simple rezultate ale algoritmilor care dictează cum ar trebui să simțim și să reacționăm. Automatizarea emoțiilor prin tehnologie ridică întrebări esențiale despre natura umanității și despre autenticitatea experiențelor noastre.

Astfel, apare întrebarea: cum evoluăm în acest mediu și încotro ne îndreptăm? Suntem un produs al sistemului sau suntem chiar noi sistemul? Este posibil să păstrăm autenticitatea și profunzimea relațiilor interumane într-o eră dominată de interacțiuni digitale?

“Fisurile de mâine” invită publicul să-și pună aceste întrebări, oferind o experiență care nu doar reflectă asupra prezentului, dar și deschide discuții despre viitor.

 David Dragan este un artist sibian, absolvent al studiilor de arte și dans contemporan din Zurich, Elveția. În proiectele sale, el se concentrează pe performativitatea trairilor personale, narațiuni legate de copilărie și concretizarea amintirilor prin dans. David utilizează sculpturi, materiale video și mișcare scenică pentru a crea spectacole care evocă povești despre realități îndepărtate, dar actuale.

Regie/Coregrafie: David Dragan
Distributie: Silvana Neda, Erika Hera, Ana Luca, Raluca Cristea, Andreea Agapi, Sultana Alexandra Ioana
Manager proiect: Denis Dascălu

Donație recomandată: 30 RON

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Posturi vacante la cantina Arhiepiscopiei Sibiu

BCR Sibiu Open se apropie de start