16.2 C
Sibiu
vineri, 13 septembrie, 2024

SCAF: FiRMA deschide seria de evenimente cu un concert special la Mănăstirea Ursulinelor, un mélange de rock alternativ, muzică de teatru și poezii

Știri din Județ

Anul acesta, SCAF (Sibiu Contemporary Art Festival) începe pe 7 septembrie la Sibiu cu tema „Crossing Borders”, subliniind ideea de a depăși granițele – fie ele fizice, culturale, artistice sau personale.

FiRMA deschide seria de evenimente cu un concert special la Mănăstirea Ursulinelor, un mélange de rock alternativ, muzică de teatru și poezii alese. Accesul se face pe poarta principală, strada Şelarilor nr. 21 începând cu ora 20:30. Evenimentul este cu titlu gratuit.

Fie că ești artist, colecționar sau pur și simplu un iubitor de artă, te așteaptăm alături de noi pentru a-ți oferi bucurie și inspirație. Festivalul de Artă Contemporană SCAF din Sibiu este o sărbătoare vibrantă și dinamică a artei contemporane care reunește artiști, public și comunități de pretutindeni.  Valorificăm spații alternative indoor și outdoor ale orașului Sibiu dar și spațiile administrate de Muzeul Național Brukenthal Sibiu. Clădirea fostului Colegiu Pedagogic, mai exact Mănăstirea Ursulinelor situată pe strada General Magheru nr. 36, se va transforma într-o hub dedicat artei, unde lucrările și instalațiile de artă contemporană vor crea un ambient unic. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Crimă pentru droguri