29.6 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Firmele care administrează hotelurile Hilton și Ramada din Sibiu cei mai mari datornici, spune Primăria. Cei de la Ramada au dovada că nu au datorii!

Știri din Județ

Primăria Sibiu a dat publicității, astăzi, 28.08.2024 lista firmelor cu datorii la bugetul local. Dintre acestea, 155 de firme sunt declarate în faliment sau insolvență și au datorii unele și de zeci de milioane de lei, dar greu de recuperat. Din restul firmelor, încă active, pe primele două locuri, cu cele mai mari datorii la bugetul local sunt cele care administrează hotelurile Hilton și Ramada.

ACTUALIZARE 29.08.2024: SIBIU INDEPENDENT a cerut celor două companii puncte de vedere. Reprezentanții firmei General Hotel Group Srl (Ramada Sibiu) care figura în 28.08.2024 cu cele mai mari datorii din firmele active ne-au prezentat un certificat fiscal emis chiar de Primăria Sibiu cu o zi înainte, în 27.08.2024, din care reiese că firma NU are NICIO datorie la bugetul local. Totuși, Primăria Sibiu i-a trecut în tabelul datat 28.08.2024 și postat pe siteul Primăriei la lista firmelor datornice.

Nimeni din Primăria Sibiu nu a oferit un punct de vedere referitor la uriașa gafă! Mai mult, alte firme care s-au regăsit în tabelul publicat de firmă ne-au contactat astăzi și au oferit informații din care reiese că respectivele datorii sunt vechi și au fost demult achitate.

ȘTIREA INIȚIALĂ, 28.08.2024:

Despre Hotelul Ramada, administrat până luna trecută de General Hotel Group Srl, firmă controlată de familia Carabulea, s-a scris că acesta a fost dat în concesiune pe termen lung unei alte companii din România. Totuși, firma General Hotel Group Srl figurează cu datorii la bugetul local de peste 936.000 de lei.

Pe locul doi la datornici firme active se situează firma Palace Dumbrava Srl, administratorii Hotelului Hilton din Sibiu. Aceștia figurează cu datorii la bugetul local de peste 351.000 de lei.

Vedeți aici lista cu toate firmele datoare la bugetul local Sibiu (APASĂ AICI).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor