14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Prima zi la Sibiu Guitar Meeting 2024, ediția aniversară de 10 ani

Știri din Județ

Vineri s-a dat startul celui mai mare eveniment dedicat chitariștilor din Romania – Sibiu Guitar Meeting.  Festivalul a debutat în premieră, ieri, de la ora 17:00, cu o manifestare tip Warm-Up, dedicată chitariștilor și publicului larg, având intrare liberă.

Ulterior, Radu Almasan de la Bosquito, alături de Coiotu’ & Balauru’ de la Trooper a invitat publicul în Piața Mare din Sibiu să intre în atmosfera plină de viață a Festivalului și să participe apoi la evenimentele desfășurate în Muzeul ASTRA.

Sâmbătă, Muzeul ASTRA va găzdui Concertul  Manifest – recitalul a sute de chitariști sosiți la Sibiu – cel mai spectaculos și emoționant moment al întregului festival.

Începând cu ora 17:00, un număr record de chitariști vor fi vedetele unui adevărat show de peste 2 ore, prezentat de Ricky Dandel. Vor fi prezenți chitariști din peste 50 de orașe , care s-au pregătit un an întreg pentru a cânta în același timp un playlist format din nu mai puțin de 23 de piese folk-rock românești și internaționale , alături de artiștii invitați pe scenă : Dirty Shirt, Byron, Fără Zahăr , Antract, Mircea Vintilă , Ducu Bertzi, Timpuri Noi și Cristian Hrubaru.

Alături de ei vor mai cânta Ricky Dandel, Hanno Hofer de la Nightloosers, Adrian „Moldo” Moldovan, Dana Odagiu și Denise Fabro, iar band -ul format din Ilie „Manole” Vlad – chitară , Haris Mureșan – tobe și Călin Filip – bass îi va acompania pe toți artiștii din cadrul Concertului Manifest.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale