16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Deputatul AUR de Sibiu, Sebastian Suciu atac virulent la adresa presei

Știri din Județ

Deputatul AUR Sibiu, Sebastian Suciu a publicat de curând un video în care atacă presa din România. Suciu pomenește de un studiu recent care analizează politicienii români cu mesaje anti-ucrainene. De fapt, studiul a apărut în aprilie 2023 și analiza mesajele politicienilor din 2022 referitoare la războiul din Ucraina. Suciu era cel mai viral politician din România cu mesaje potrivnice Ucrainei. Acesta l-a depășit chiar și pe șeful său, George Simion.

Studiul realizat de Expert Forum și publicat în aprilie 2023 analiza mesajele politicienilor. Acum, deputatul AUR Sibiu, Sebastian Suciu propagă un video prin care acuză presa și institutele „de carton” de manipularea mesajelor sale. „Ceea ce fac mâncătorii de materie maronie din televiziuni și presă nu se numește jurnalism, se numește propagandă” spune Suciu. El aduce apoi multe argumente că toate mesajele sale anti-ucrainiene se bazau pe informații din presa din SUA și Europa.

VEZI video Sebastian Suciu

Studiul Expert Forum arată că deputatul Sebastian Suciu a fost în anul 2022 primul din țară la capitolul distribuire mesaje care minimalizau războiul din Ucraina sau negau problemele și suferința poporului ucrainean.

O analiză a profilului de Facebook a deputatului AUR Sebastian Suciu, realizată de SIBIU INDEPENDENT pe ultimii patru ani, de când este în Parlament, arată că acesta este extrem de activ în distribuirea de mesaje din alte surse cum ar fi George Simion, AUR, site-uri obscure cu teorii ale conspirațiilor etc.

În ce privește mesajele personale, create de el, acestea sunt foarte puține și se înmulțesc mai ales în preajma campaniilor electorale.

La ultima vizită în Sibiu a lui George Simion, deputatul AUR Sebastian Suciu era mereu lângă acesta pentru orice oportunitate foto

Sursa foto: pagina de Facebook AUR Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara