17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Video: Secvențe din obiceiul „Nunta hârtibăceană” și suită de jocuri populare de pe Valea Hârtibaciului, prezentate de Junii Sibiului în Portland, SUA

Știri din Județ

Redăm mai jos câteva secvențe din obiceiul „Nunta hârtibăceană” și suită de jocuri populare de pe Valea Hârtibaciului, prezentate de Junii Sibiului în Portland, SUA și publicate de reprezentanții Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului pe pagina de Facebook.

CITEȘTE și FOTO: Turneul aniversar „Junii Sibiului 80 de ani” în SUA



Manager și coregraf: Silvia Macrea

Turneul aniversar Junii Sibiului 80 de ani a fost posibil cu finanțarea acordată de Consiliul Judetean Sibiu.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu

„Mulțumim încă o dată pentru performanțele voastre impresionante – costumele și piesele alese au fost deosebite, iar voi parca pluteați și numai din când în când atingeați pe pământ cu picioarele! Deosebit.. ne-ați hrănit sufletele!

Noi ne-am bucurat enorm de profesionalismul, performanța și pasiunea voastră în ce înseamnă cultura și dansul popular românesc!

… pe mine personal, m-a transportat în zilele copilăriei la căminul din sat, în Scoreiu, unde de sărbători tinerii satului se întâlneau împreuna cu tot satul la dans, tradiții și festivități!” – Michael Oros – President | Romanian American Society

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri