22.3 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

SIBIU: Noi semne de circulație dau bătăi de cap șoferilor. Plus o ciudățenie

Știri din Județ

De câteva săptămâni, Primăria Sibiu prin Comisia de circulație a schimbat semnele și prioritățile rutiere la intersecția străzilor C. Noica, Independenței și C. Negruzzi. După ce ani de zile prioritățile erau altfel, acum cei care urcă de pe strada Independenței au prioritate la stânga pe strada Noica. Dar apare și ciudățenia: cei care vin de pe C. Noica au două semne – primul le arată că este interzis la dreapta pe strada Independenței, al doilea le spune că sunt pe drum cu prioritate la dreapta pe strada Independenței.

O posibilă motivație a noile semne este pentru a ușura ieșirea ambulanțelor din zona spitalului prin strada Independenței și apoi la stânga pe strada Noica. Dar semnele care se bat cap în cap de pe Noica induc deja mulți șoferi în eroare. Zona a devenit loc de tamponări ușoare în ultimele săptămâni și de nervi ai unor șoferi care nu observă că s-au schimbat semnele de circulație.

Două semne pe strada C. Noica… contradictorii

Șoferii care vin de pe strada C. Negruzzi, obișnuiți înainte cu prioritate, acum au cedează trecerea. Mulți nu țin cont de noul semn și riscul de accidente a crescut.

De asemenea, șoferii care vin din strada C. Noica și vor să continue înainte pe C. Noica sau la stânga pe strada C. Negruzzi ies de pe drumul de prioritate. La fel și cei care vin de pe strada Independenței și vor să facă dreapta pe str. C. Noica sau înainte pe str. C. Negruzzi ies de pe drumul cu prioritate.

Vedere dinspre strada C. Negruzzi cu noul semn de cedează trecerea
Publicitate

6 COMENTARII

  1. La fel și în Șelimbăr . O stradă principală Octavian Goga o fac cu STOP iar o stradă secundară Coșbuc o fac cu drum cu prioritate. Niște cretini care nu știu carte. Vai de capul nostru ce viitor avem.!!!

  2. Exact acelasi lucru si pe strada Gorunului cu Malinului Două STOPURI pentru cei ce coboară de pe Malinului se justifica dar nu înțeleg pentru cei ce Coboară depe Gorunului pentru cine este Semnul STOP….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor