11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Deschiderea anului universitar 2024 – 2025 la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Știri din Județ

Luni, 30 septembrie, începând cu ora 10.00, în incinta Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2024 – 2025.

În aceeași dată, începând cu ora 14.00, la Sala Transilvania, manifestările vor continua cu evenimentul intitulat „Toamna studențească”, în cadrul căruiastudenți și cadre didactice din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vor marca, în mod simbolic, deschiderea anului universitar.

În prezent, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu are în derulare programe de studii universitare de licență, de masterat și postuniversitare. La data de 30 septembrie 2024 vor începe studiile un număr de 1560 de studenți și cursanți, astfel:

• la programele de studii universitare de licență, 1025 de studenți (dintre care 356 în anul I), școlarizați pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Informaţii Externe și Serviciul Român de Informaţii;

• la programele de studii universitare de masterat, 510 studenți;

• la programele postuniversitare, 25 de cursanți.

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu