6.2 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Probleme în traficul sibian. Unul beat, altul drogat!

Știri din Județ

Traficul rutier din județul Sibiu este monitorizat în permanență de zeci de polițiști, aceștia aplicând zilnic sancțiuni pentru încălcarea Codului Rutier.

Astfel, acum două zile, în jurul orei 19:45, în satul Armeni, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un moped deși nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a tânărului a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ceea ce privește mopedul, polițiștii au constat că este neînregistrat.

Probleme au fost depistate și în municipiul Sibiu, acolo unde polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Pluto de către un localnic în vârstă de 36 de ani. Întrucât în urma testării șoferului au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive,

Publicitate

Tot în municipiul Sibiu, în jurul orei 21:30, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ocnei de către un sibian în vârstă de 25 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș