0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Petreceri de poveste alături de „Calypso Events”

Știri din Județ

Calypso Events oferă servicii profesionale de sonorizare, foto-video și momente artistice. Profesionalismul și dotările tehnice de ultimă generație vor transforma evenimentul dumneavoastră în ceva de poveste.

Totul a început în urmă cu un an când Dumitru Florian-Andrei (19 ani), manager și absolvent al Liceului de Artă din Sibiu și actual student la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca s-a gândit să intre pe această piață, în scurt timp acesta a devenit destul de cunoscut iar în momentul de față are peste 10 colaboratori profesioniști în diverse domenii de activitate ce țin de organizarea unui evenimet de vis.

În anul 2006 Dumitru Florian-Andrei a început studiile la Scoala Gimnazială nr. 3 din Cisnădie. Sub îndrumarea învățătoarei lui, acesta a început să cânte la muzicuță, o perioada cu mare valoare care în viitor i-a deschis ușa către domeniul artistic. Acesta a studiat flautul timp de 7 ani, în prezent practicând acest instrument și alte instrumente (cu clape și de suflat).

După absolvirea liceului acesta s-a înscris la Academia de Muzică “Gheorghe-Dima” din Cluj-Napoca, unde se perfecționează iar în același timp dezvoltă și expandează prin colaboratori, bradul Calypso Events. În încheiere l-am rugat pe Dumitru Florian-Andrei să ne spună câteva cuvinte despre pasiunea lui:

“Totul este exact așa cum am visat, suntem ceea ce cântăm și ceea ce muncim să clădim. De câteva luni am pornit un proiect prin intermediul platformei online YouTube unde încerc să postez diferite capodopere ale muzicii, reproduse la flaut și nu numai. Momentan sunt doar fișiere audio dar în perioada următoare sper să reușesc să postez și conținut video.”

Acestea fiind spuse, se pare ca dacă iți dorești ceva cu adevărat, acel lucru poate fii realizat. Pe Dumitru Florian-Andrei îl puteți urmări pe canalul lui de YouTube dar și pe pagina de Facebook Calypso Events.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș