7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Contribuie și tu la renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Știri din Județ

Rotaract Club Sibiu invită sibienii la prima ediție a proiectului „O cană de fericire”. În fiecare zi, din data de 25 noiembrie, până pe data de 01 decembrie, sunt aşteptaţi în Piața Mare, unde vor putea savura vin fiert, ceai sau ciocolată caldă.Proiectul ,,O cană de fericire” constă în dăruirea unor căni personalizate în schimbul unor donații.

Donațiile strânse vor merge către renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

“O cană de fericire”, împreună putem renova Salon cu Salon secția de cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, proiect organizat de Club Rotaract SibiuCu toții așteptăm sărbătorile de iarnă, prima ninsoare și prima bătaie cu bulgări. Rotaract Club Sibiu însă mai are un motiv la fel de bun și de frumos. „O cană de fericire” un proiect cu scop caritabil în domeniul sănătății.Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, cu sprijinul Târgului de Crăciun Sibiu, invită sibienii la prima ediție a proiectului „O cană de fericire”. În fiecare zi, din data de 25 noiembrie, până pe data de 01 decembrie, sunteți aşteptaţi în Piața Mare, unde veți putea savura vin fiert, ceai sau ciocolată caldă.

Proiectul O cană de fericire constă în dăruirea unor căni personalizate în schimbul unor donații. Cănile de ceramică cu ceai sau vin se pot achiziționa de la căsuța Rotaract în intervalul orar 16 – 23.Anul acesta Rotaract Club Sibiu, si-a propus renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.Toți cei care vor să sprijine acest proiect, sunt așteptați la Târgul de Crăciun, la Căsuța Rotaract, unde pot face donații în acest sens! Împreună, cu bunătate, putem face lucruri frumoase!-este mesajul transmis de Rotaract Club Sibiu!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri