spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Tupeu maxim din partea unui șofer din Alămor. 5 infracțiuni la regimul rutier

Știri din Județ

Publicitate

Exemplu incredibil de tupeu din partea unui șofer care s-a urcat la volan băut deși nu deținea permis de conducere și care a furat elemente de construcție folosit pentru izolarea părții carosabile.

La data de 31 octombrie, în jurul orei 06,45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au oprit pentru control în trafic, în afara localității Alămor, un autoturism care tracta o remorcă, ansamblul rutier fiind condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Alămor. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat și are aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare provizorie, remorca este neînmatriculată sau neînregistrată, iar la testarea alcoolscopică a șoferului, acesta a prezentat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma controlului efectuat asupra ansamblului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta un element de construcție folosit pentru izolarea părții carosabile, element pe care l-ar fi sustras din zona lucrărilor de reamenajare a DJ 107B.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, respectiv tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

În consecință, la data de 4 noiembrie a.c., față de acest bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor