spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Familie terorizată de un bărbat înarmat cu un cuțit. A fost reținut!

Știri din Județ

Publicitate

La data de  4 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu.

În fapt, în cursul zilei de 4 noiembrie, bărbatul ar fi pătruns fără drept, de două ori, într-un imobil de pe strada Anul 1848 din municipiul Sibiu, unde ar fi amenințat-o pe proprietară cu acte de violență. În locuință se mai aflau concubina bărbatului și cei patru copii minori ai acesteia.

Femeia amenințată a sesizat poliția după cea de a doua pătrundere fără drept a bărbatului în casă, iar în urma intervenției rapide a polițiștilor, bărbatul a fost depistat în timp ce se afla într-una dintre încăperile imobilului, asupra sa fiind găsit și un cuțit având o lamă cu lungimea de 8 cm.

Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv violare de domiciliu (câte două acte materiale).

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…