5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

La Roşia primarul este în două bărci

Știri din Județ

Ionică David a fost ales primar al comunei Roşia în 2016 din partea ALDE. De ceva vreme există suspiciuni că acesta a fraternizat cu viceprimarul comunei, Dorel Popa, membru PNL. Altfel spus deşi este încă membru ALDE, Ionică David participă la şedinţe PNL şi lucrează pentru partidul din urmă. Legea electorală din România prevede că un ales local, dacă schimbă partidul în timpul mandatului pierde acest mandat. Ori Ionică David doreşte şi primar şi la PNL.

Toate suspiciunile au fost spulberate ieri, când primarul din Roşia s-a dat de gol pe Facebook postând un mesaj public de susţinere la alegerile prezidenţiale pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis. Asta după ce zilele trecute organizaţia ALDE Sibiu anunţa că a fost prin Roşia alături de primarul Ionică David la împărţit de pliante electorale. Deşi etichetat pe Facebook de organizaţie, primarul a avut grijă ca eticheta şi poza cu ALDE să nu fie publică pe contul său de Facebook. De fapt legătura cu ALDE, primarul a rupt-o imediat după ce s-a văzut ales primar la Roşia, spun sursele noastre.

„Astfel de atitudini nu fac bine partidului. Domnului primar David i-am trimis o mie de ziare şi multe pliante pentru distribuit. Acum mă întreb oare a ajutat partidul în campanie sau nu? Voi sesiza conducerea judeţeană a partidului şi cea centrală şi vom vedea ce măsuri se vor lua” a declarat pentru Sibiu Independent, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu vizibil deranjat când a aflat de postarea primarului din Roşia.

Foto: capturi Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș