3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BC CSU Sibiu joacă la Pitești. Galben-albaștrii continuă seria meciurilor din Liga Națională cu o nouă deplasare

Știri din Județ

Elevii lui Dan Fleșeriu joacă astăzi, de la ora 17:00, la Pitești.

Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport. BC CSU Sibiu a plecat la Ptești cu multă dorință de victorie și speră să facă unmeci bun astăzi, în fața echipei din Trivale.

Într-o perioadă în care echipa noastră emăcinată de absențele datorate de accidentări, dar în care a reușit să arate sete devictorie, baschetbaliștii sibieni speră să reușească un rezultat pozitiv. Înaintea partidei, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:”Un nou meci în deplasare pe care suntem nevoiți să îl câștigăm. Fiecare etapă dincampionat va fi ca o finală, cel puțin așa va trebui să abordăm meciurile următoareașsa fel încât să ne putem califica în primii 6 și să începem de acolo să reconstruimechipa așa cum am fi vrut să arate de la începutul campionatului. Suntem într-osituație grea, cu multe înfrângeri, dar, din fericire, în campionat nu avem așa multe.Jucătorii au arătat în ultimele 2-3 meciuri ca dorință și putință există, ne trebuiedoar un gram de răbdare și vom arăta ca o echipă adevărată”, a spus Dan Fleșeriu.

După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează în Elveția, acolo unde miercuri, 20octombrie, de la ora 20:00, vor juca pe terenul celor de la Fribourg Olympic, încadrul FIBA Europe Cup. Pregătirea și participarea BC CSU Sibiu în competițiile organizate de FederațiaRomână de Baschet este un proiect finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport2019.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș