17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

VIDEO – Primarul Astrid Fodor despre traficul de la noul Mall: “A fost infernal”

Știri din Județ

Traficul din zona noului Mall din Sibiu este în continuare sufocat de zeci de mașini care se îndreaptă spre centrul comercial sau spre alte zone din apropiere. Orice treabă ai avea pe o arie de 3 kilometri pătrați, fie că vorbim de o urgență medicală sau de plata unei facturi la energia electrică, riști să rămâi blocat în coloană.

Mai mulți șoferi s-au plâns pe rețelele de socializare că au ajuns să stea și 30 de minute în trafic pentru a parcurge 2-3 kilometri. Ambulanțele și mașinile de poliție ajung foarte greu la intervenții din cauza blocajelor.

Publicitate

Sfatul primarului de a merge la cumpărături cu autobuzul sau pe jos ridică la fileu problema bagajelor obținute. În autobuz punem televizorul pe jos sau pe scaun? Sau îl ducem pe umăr prin centrul orașului?! Ar mai fi totuși o soluție, aceea de a chema un taxi. Dar dacă sunt chemate 20-30 de taxiuri simultan, nu tot la blocaj ne întoarcem?

Mai jos redăm declarațiile Primarului Astrid Fodor cu privire la problema traficului din zona noului Mall

”Pentru trafic există o soluție. Este o vorbă foarte cunoscută: „toate drumurile duc la Roma” iar în cazul de față aproape toate autobuzele din Sibiu duc către acest centru comercial. În al doilea rând, este în inima Sibiului, poți ajunge de oriunde pe jos și nu trebuie să vii cu mașina. a declarat Astrid Fodor, Primarul Sibiului.

În ultimile două, trei săptămâni traficul a fost infernal datorită faptului că străzile adiacente sunt încă blocate. ……. Toate străzile din jurul mall-ului au fost blocate. În momentul în care aceste zone se vor elibera, traficul va intra într-o fază mai normală a mai declarat edilul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic