spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Părintele Constantin Necula le-a oferit un discurs memorabil studenților de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”

Știri din Județ

Publicitate

Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” a avut ca invitat în cadrul conferinței “Hrană pentru suflet” pe Părintele Constantin Necula. Acesta le-a oferit studenților un discurs memorabil, le-a împărtășit amintirile sale și le-a recitat poezii.

Sunt sergent în rezervă Necula”, așa s-a prezentat părintele Constantin Necula studenților Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, luni, 18 noiembrie, în cadrul conferinței “Hrană pentru suflet”, care a avut loc în aula instituției noastre. În stilul caracteristic, cu un discurs viu, fără platitudini și limbaj de lemn, părintele le-a împărtășit cadeților din amintirile sale din armată, le-a vorbit despre visul de a deveni ofițer, care nu s-a concretizat din cauza unei probleme medicale, iar în partea a doua a întâlnirii a răspuns întrebărilor studenților noștri. Conferința s-a încheiat cu o colindă interpretată de membrii corului academiei, iar părintele le-a recitat studenților poezia “Copil iubit”, scrisă de Traian Dorz.-conform sursei facebook.

Foto: Elena Andrei

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri