spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Traian Berbeceanu, un cunoscut polițist te invită să afli cum arată cealaltă parte a poveștii

Știri din Județ

Publicitate

Curtea Veche Publishing vă invită să aflați cum arată cealaltă parte a poveștii. Joi, 28 noiembrie 2019, de la ora 18:00, Traian Berbeceanu își lansează în Sibiu bestsellerul „Radiografia unei mârșăvii judiciare”, ce cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimei organizate din Romania.

Din funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trăit evenimente care merită consemnate de istoria contemporană și care constituie o mărturie asumata în totalitate de către autor.

Evenimentul va avea loc în Librăria Humanitas „Constantin Noica” din Sibiu și va fi moderat de către jurnalistul Bogdan Brylynski. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea va fi liberă.

În perioada în care am condus BCCO Alba-Iulia, Sibiul a fost o prioritate permanentă pentru mine și echipa mea, motiv pentru care mă întorc mereu cu mare plăcere și multă emoție printre sibieni. Onoarea de a vă prezenta «Radiografia unei mârșăvii judiciare», bucuria de a revedea prieteni și colegi dragi, șansa de a vă cunoaște pe voi, cei mulți, în slujba cărora am fost în cea mai frumoasă perioadă a carierei, sunt doar câteva dintre argumentele care mă fac să cred că va fi un eveniment de neuitat!”, spune Traian Berbeceanu despre evenimentul ce urmează.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, care are competență în județele Alba, Hunedoara și Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincția de polițist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din județul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activități de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe țară în competiția cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți politiști din Romania, recunoscut pentru integritate și eficiență.Volumul „Radiografia unei marsavii judiciare” de Traian Berbeceanu va putea fi achiziționat în cadrul evenimentului, ori de pe curteaveche.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor