20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

JALE pe șoselele din Sibiu – Șoferi inconștienți care conduc fără permis și băuți

Știri din Județ

În perioada 22 – 24 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 33 de permise de conducere și au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale în valoare de 84.000 de lei. 

La data de 22 noiembrie, în jurul orei 09,30, pe DN 7C, în zona localității Cârțișoara, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Făgăraș, jud. Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară deși nu deține permis în acest sens. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. 

La data de 23 noiembrie, în jurul orei 19,30, pe DJ 107B, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Alămor, a fost depistat conducând un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere. Mai mult decât atât, tânărul se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 noiembrie, în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Șurii Mici, un conducător auto în vârstă de 38 de ani, din județul Mureș, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 noiembrie, în jurul orei 01,30, pe DN 14 B, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Copșa Mică spre județul Alba de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Alba.  Testat alcoolscopic, șoferul a prezentat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 04,00, pe DJ 141, în localitatea Bârghiș, polițiștii au depistat încă un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei depistați cu alcool în aerul expirat au fost insoțiți la unități medicale, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.Pe numele fiecărui conducător auto s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri