spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Îi spunem ,,La mulți ani!” tinerei actrițe Gabriela Pîrlițeanu

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Gabriela Pîrlițeanu căreia îi spunem la mulți ani și pe care vă invităm să o vedeți vineri, 29 noiembrie 2019, în spectacolul „Lecția”, regia Mihai Măniuțiu. „Femei”, concept spectacol Raluca Iani, „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete, „Orb de mină”, regia Bogdan Sărătean, „Familii”, regia Eugen Jebeleanu, sunt doar câteva dintre spectacolele TNRS în care o puteți vedea pe Gabriela Pîrlițeanu.

Foto: TNRS, Adi Bulboacă

Gabriela Pîrlițeanu (n. 26 noiembrie 1993) face parte din generația tânără de actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, fiind o proaspătă absolventă a Departamentului de Artă Teatrală, din cadrul Facultății de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Face parte din distribuția unor spectacole precum Lecția (regia: Mihai Măniuțiu), Rocky Horror Show (regia: Cosmin Chivu), Orb de mină (regia: Bogdan Sărătean), Faust, Metamorfoze și Povestea prințesei deocheate (regia: Silviu Purcărete), Omul cel bun din Sîciuan și Viaductul (regia: Anca Bradu), Coro nero (regia: Veronica și Cătălin Pătru). De asemenea, Gabriela joacă și în spectacolul #minor, semnat de Bogdan Georgescu, rol pentru care a primit distincția de Cea mai bună actriță, în cadrul Microstagiunii Studenții sibieni cuceresc orașul, ediția a II-a.

Informații pe larg despre activitatea artistică a actriței Gabriela Pîrlițeanu sunt publicate pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu: www.tnrs.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor