spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Evacuare de urgenţă la noul mall

Știri din Județ

Publicitate

Intervenţie de proporţii în această seară la noul mall de lângă Gara Sibiu. Mai multe echipaje de pompieri sunt prezente la faţa locului şi au evacuat toţi oamenii din interior, inclusiv angajaţii.

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT evacuarea s-a impus din cauza prezenţei unui miros înţepător, posibil scurgeri de gaze. Nu s-a activat nicio alarmă sonoră, pompierii fiind nevoiţi să facă evacuarea personal. Abia după ce a început evacuarea oamenilor s-au activat şi alarmele de incendiu.

Traficul in zonă este blocat total.

REVENIM CU DETALII

Actualizat 22.25

„Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Din cauza unei defecțiuni minore ale unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri”, au comunicat reprezentanții Promeanda Mall Sibiu.

„În urma unui apel venit pe nr de urgență 112, mall-ul a fost evacuat preventiv. Nu sunt semnalate victime. Situația este sub control. Momentan se evaluează situația de către echipajul specializat. Revenim cu detalii. Intervenția se află în dinamică.” declară purtător de cuvânt ISU, aflat la fața locului.

Actualizat 23.30

„În urma unui apel venit pe nr de urgență 112, în jurul orei 21:55 ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unei situații de urgență mall-ul din Sibiu.
La fața locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospeciala CBRN, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare.
Mall-ul a fost evacuat preventiv și momentan specialiști CBRN evaluează situația existenta.
Trei persoane de sex masculin din serv privat de pompierii au primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.” transmit reprezentanții ISU Sibiu.

VIDEO:

Video 2:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri