IMG

Podul rutier de la Racovița a fost demolat

Podul rutier din avalul Centralei Hidroelectrice Racovița, cu o singură bandă de circulație și aflat într-o stare precară de funcționare, care a fost închis circulației publice din data de 21.05.2019, a fost demolat la începutul acestei săptămâni.

Publicitate
itpadi

Demolarea podului aflat în patrimoniul județului Sibiu oferă proprietarului Centralei Hidroelectrice Racovita – Hidroelectrica SA București – posibilitatea tehnică de continuare a programului de lucrări de excavare a râului Olt  în scopul creșterii randamentului de funcționare al centralei, conform proiectului”, explică Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Având în vedere necesitatea asigurării confortului și siguranței rutiere în zonă, din data de 24.05.2019, Consiliul Județean Sibiu, în calitate de administrator al drumului județean DJ 105 G, prin intermediul SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a pus la dispoziția conducătorilor auto noua variantă direcționată peste coronamentul centralei Racovița. Anul viitor sunt prevăzute lucrări de reamenajare a intersecției acestui drum cu vechea variantă Racovița – Sebeșul de Jos.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *