spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

„Aripile speranței” – spectacol caritabil pentru Larisa

Știri din Județ

Publicitate

Asociația „Domy Music Star”, Asociația Mâini Unite, Palatul Copiilor Sibiu si Asociatia Filantropica Olivia, cu sprijinul Bibliotecii Astra si a Consiliului Județean Sibiu ,în parteneriat cu Karina Dance ,Studio Rodica Popa Comăniciu și Asociația pentru Comunitate vă invită la un spectacol caritabil pentru Larisa – „Aripile speranței” ce va avea loc în data de 10 decembrie 2019, ora 18.30 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în sala festivă corp A.

În cadrul evenimentului veți putea asista la un spectacol de muzică și dans oferit de elevii Palatului Copiilor Sibiu, Studioului Canto Rodica Popa Comăniciu,Karina Dance si Zumba Kids.

Invitati speciali : Maria Cojocaru,Rodica Popa Comăniciu,Dominique Simionescu,Cătălina Dumitrean, Oliver Frankel, Andreea Floare si Trupa RDH. Acest eveniment va fi prezentat de Diana Vecsei si Olivia Pădurean.

Intrarea se face pe baza unui bilet de tombolă în valoare de 10 lei. Altfel spus, veniți, vă delectați, participați la tombolă și oferiți aripi de speranță Larisei Gal, un copil care a ramas cu sechele in urma unui accident.

DETALII DESPRE CAZ AICI


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda