12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

REACȚIA companiei HS Timber Productions

Știri din Județ

În urma articolului publicat pe site-ul Sibiu Independent cu titlul „Sute de milioane de euro profit în urma exploatării pădurilor din România”, am primit un punct de vedere al firmei HS Timber Productions, pe care îl redăm mai jos:

„HS Timber Productions se ocupă exclusiv de prelucrarea lemnului

  • HS Timber Productions activează exclusiv în industria de prelucrare a lemnului
  • Compania are un sistem Due Diligence complex și achiziționează masă lemnoasă doar de la furnizori autorizați și strict verificați
  • Compania a implementat – încă din 2017 – un plan de acțiune complet, unic în România, pentru asigurarea unui lanț de aprovizionare sigur și sustenabil
  • HS Timber Productions acționează după principiul respectării cu strictețe a legilor și normelor în vigoare

HS Timber Productions nu recoltează lemn, nu taie arbori și nu are activități de exploatare forestieră.

În acest context, ca reacție la articolul publicat de Dumneavoastră în data de 3 decembrie 2019, HS Timber Productions aduce următoarele precizări: compania nu desfășoară nicio activitate de exploatare forestieră. Fabricile noastre achiziționează masă lemnoasă de la furnizori autorizați și strict verificați, materie primă pe care ulterior o prelucrează. Prin urmare, afirmația că HS Timber Productions ar fi o companie de exploatare este complet falsă. 

În ceea ce privește originea lemnului, HS Timber Productions a pus în aplicare un sistem Due Diligence foarte performant și un plan de acțiune pentru un lanț de aprovizionare sigur și sustenabil, ca să se asigure că procesează doar lemn recoltat în mod legal, căruia prin procesare i se crește valoarea.

Unul dintre principiile de bază ale HS Timber Productions este acela de a acționa întotdeauna în conformitate cu toate legile și reglementările în vigoare. Respectarea și aplicarea legii sunt elemente cheie pentru a câștiga încrederea societății civile și pentru a contribui la dezvoltarea industrială a țării.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri