4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: 21 de tineri s-au înscris în programul „Salvator din pasiune„

Știri din Județ

Porțile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Cpt. Dumitru Croitoru „ al județului Sibiu s-au deschis astăzi, 7 decembrie, începând cu ora 8:00, pentru o nouă serie de persoane înscrise în programul național „Salvator din pasiune „ .


Cei 21 de tineri, dornici de a se alătura salvatorilor sibieni in indeplinirea misiunilor in situații de urgență , reprezintă a III-a serie de voluntari, care vor urma cursurile de pregătire în domeniul situațiilor de urgență și acordării primului ajutor medical calificat, în acest an la ISU Sibiu.
Aceștia au participat cu interes atât la partea introductivă, teoretică cât și la vizualizarea tehnicii din dotarea instituției.

În cadrul ISU Sibiu au fost instruite anul acesta ,prin programul național „Salvator din pasiune „ peste 50 de persoane, acestea dobândind cunoștiințe solide în domeniul situațiilor de urgență reflectate în activitate desfășurată ulterior alături de pompierii sibieni.
După parcurgerea programelor de pregătire, activităţile derulate alături de efectivele ISU SIBIU vor consta în: participarea la misiunile de intervenție, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului-ajutor calificat, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv.
Le dorim mult succes în îndeplinirea obiectivului nobil ales !

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș