26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

Simona Miclăuș decorată de Președintele României

Știri din Județ

Prof.univ.dr.ing. Simona Miclauş, cadru didactic al Facultăţii de Management Militar a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, a fost decorată, la sfârşitul lunii noiembrie, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer, cu însemn pentru civili, de Președintele României, Klaus Iohannis.

Înalta distincţie a fost acordată în cadrul unei ceremonii de decorare a unor cadre militare și personal civil, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României, în semn de apreciere a rezultatelor deosebite obţinute în îndeplinirea misiunilor şi pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României.

Publicitate

Prof.univ.dr.ing. Simona Miclăuş predă în instituţia de 24 de ani, având o bogată activitate de cercetare şi evaluare ştiinţifică şi experienţe de predare şi cercetare în străinătate. În anul 2014, în urma desfăşurării concursului „Omul anului 2014”, Simona Miclăuș a obţinut locul I la secţiunea învăţământ, ştiinţă şi artă militară, iar în 2015 a fost decorată cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili.

Pentru mine această distincţie înseamnă că „noblesse oblige” (nobleţea obligă), că trebuie să fac mult mai mult decât am făcut până acum şi, bineînţeles, este ceva foarte onorant pentru mine” , a spus prof.univ.dr.ing. Simona Miclăuş.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii