6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Studenții militari Tudor Cotta și Dragoş Voicu premiați în cadrul concursului de traduceri non-literare

Știri din Județ

Vineri, 13 decembrie, 15 studenți militari ai Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat la Concursul de traduceri non-literare, organizat de Facultatea de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Cei 15 studenți militari însoțiți de profesoara Isabela Dragomir și de lectorul universitar Dr. Brînduşa Niculescu au dat curs invitaţiei membrilor Departamentului de Studii Anglo-Americane şi Germanistice de a participa la Concursul de traduceri non-literare, organizat de Facultatea de Litere şi Arte din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Studenţii militari au intrat în competiţie alături de colegii lor filologi din cadrul ULBS şi s-au întors „acasă” cu premiul I, obţinut de studentul caporal Tudor Cotta, premiul III, obţinut de studentul caporal Dragoş Voicu şi cu două menţiuni, oferite studentei plutonier adjutant Livia Bârsan şi studentului sergent Paul Nicolaev. „Am fost onorat să reprezint Academia Forţelor Terestre la această competiţie. A fost o experienţă inedită de care, cu siguranţă, îmi voi aduce aminte cu plăcere”, spune studentul caporal Tudor Cotta.

Foto şi text: Prof. gr.I Isabela Dragomir (sursa facebook)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri