4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Patru incendii și 211 de cazuri medicale rezolvate cu brio de pompierii sibieni

Știri din Județ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acestă mini-vacanță prilejuită de sărbătorile de iarnă , pentru stingerea a patru incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 211 cazuri medicale.

Alte 48 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit în această perioadă la patru incendii manifestate după cum urmează : la o anexă gospodărească în localitatea Axente Sever, la o casă în localitatea Sadu , la două tomberoane din plastic în localitatea Șura Mică , str. Aleea Cameliei și la două pubele de gunoi în mun. Mediaș .

Totodată această perioadă a fost marcată de producerea a patru accidente rutiere la care salvatorii sibieni au intervenit și au acordat primul ajutor calificat pentru șapte persoane rănite, din nefericire a rezultat și decesul a două persoane în urma impactului.

De asemenea pompierii sibieni din cadrul Punctului de Lucru Săliște au asigurat măsurile P.S.I. la Spectacolul Adunarea Junilor în localitatea Săliște.

Salvatorii sibieni au efectuat în această perioadă un număr de 15 recunoașteri la obiectivele din zona de competență.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș