ŞELIMBĂR: Locuitorii ies în stradă din cauza mirosului

ACTUALIZARE: Organizatorii acţiunii au delarat “Întâlnirea se amână până la declararea acesteia la Primărie, pentru a respecta normele în vigoare”

De câteva luni de zile locuitorii satelor comunei Şelimbăr se plâng autorităţilor de mirosurile insuportabile care acoperă zona la anumite ore. Ei au reclamat la toate instituţiile şi au făcut în decembrie şi o petiţie online semnată de peste 200 de persoane. Autorităţile însă dau din umeri sau pasează problema de la unii la alţii cum a arătat SIBIU INDEPENDENT într-un amplu articol pe această temă în decembrie.

Acum mai mulţi locuitori au lansat o invitaţie tuturor celor din comună deranjaţi de mirosul neplăcut să vină în faţa primăriei Şelimbăr, luni, 13 ianuarie ora 9 pentru o întâlnire cu jurnaliştii. “Dorim să comunicăm presei şi punctul nostru de vedere” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Ioana Scăunaş, unul din organizatorii evenimentului de luni.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *