spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Un bărbat a furat dintr-un restaurant o geantă cu 2000 de euro

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În urma imaginilor foto-video apărute în mass-media, bărbatul care a luat geanta plină cu bani l-a contactat pe proprietar și i-a promis că îi restituie bunul în cursul zilei de mâine.

Un bărbat a furat o geantă uitată de clientul unui restaurant situat pe Dn1, intersecție cu Săliște. Evenimentul s-a petrecut astăzi, 12 ianuarie, în jurul orei 11:50.

Păgubitul este un șofer din Vrancea care a servit masa la restaurant iar apoi a plecat, uitând geanta care conținea 2000 de euro și acte pe scaun. A sesizat acest lucru abia după 60-70 de kilometri iar când s-a întors, geanta nu mai era. A întrebat angajații localului iar aceștia i-au spus că nu au văzut nici o geantă și nimeni nu a predat nimic.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul bănuit de furt în timp ce a luat geanta și s-a îndreptat rapid spre ieșire. Proba este cu atât mai concludentă deoarece bărbatul a fost filmat în timp ce intra în restaurant ținând în mână doar portofelul și telefonul mobil. Însă atunci când a plecat spre mașină, se poate observa că ține geanta în mână. Din primele informații, bărbatul bănuit ar conduce un Iveco cu număr de Italia, BF 715OS

Poliția a fost chemată la fața locului și urmează să facă cercetări.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?