17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Un șofer a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, dar a fugit de la locul accidentului

Știri din Județ

În această seara, în jurul orei 21:00, în municipiul Mediaș, pe Șoseau Sibiului, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, ar fi fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. Persoana aflată la volan continuându-și deplasarea fără să oprească. Minora era însoțită de sora sa în vârstă de 8 ani. Cele doua fete au mers acasă, iar în jurul orei 21:35, părinții au apelat la 112 pentru a solicita o ambulanță, minora fiind transportată ulterior la spital.
Politiștii rutieri desfășoară în prezent activități de cercetare la fața locului și de identificare a autovehiculului dar și a persoanei care ar fi condus în momentul producerii evenimentului.

“În jurul orei 21:30 ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, str. Aaron Cotruș pentru acordarea primului- ajutor calificat unei persoane de sex feminin de aproximativ 11 ani care a afirmat că a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni situată pe Șoseaua Sibiului.
Tânăra a primit îngrijiri medicale și a fost transportată CPU Mediaș cu traumatism cranio facial și traumatism membru inferior. a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri