Un șofer a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, dar a fugit de la locul accidentului

În această seara, în jurul orei 21:00, în municipiul Mediaș, pe Șoseau Sibiului, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, ar fi fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. Persoana aflată la volan continuându-și deplasarea fără să oprească. Minora era însoțită de sora sa în vârstă de 8 ani. Cele doua fete au mers acasă, iar în jurul orei 21:35, părinții au apelat la 112 pentru a solicita o ambulanță, minora fiind transportată ulterior la spital.
Politiștii rutieri desfășoară în prezent activități de cercetare la fața locului și de identificare a autovehiculului dar și a persoanei care ar fi condus în momentul producerii evenimentului.

“În jurul orei 21:30 ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, str. Aaron Cotruș pentru acordarea primului- ajutor calificat unei persoane de sex feminin de aproximativ 11 ani care a afirmat că a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni situată pe Șoseaua Sibiului.
Tânăra a primit îngrijiri medicale și a fost transportată CPU Mediaș cu traumatism cranio facial și traumatism membru inferior. a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *