spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Final de carieră militară

Știri din Județ

Publicitate

Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu a publicat pe rețelele de socializare un mesaj ce marchează începutul unei noi etape al colonelului Daniel-Sorin Constantin, Prorector și locțiitor al comandantului pentru probleme de învățământ și al colonelului Florian Traian Ianoșiu-Hangan, șeful Centrului de Pregătire Militară al Academiei Forțelor Terestre.

Daniel-Sorin Constantin și-a început cariera în instituția Academiei Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu în urmă cu 30 de ani, atunci când a fost numit, după absolvirea școlii militare de ofițeri de la Sibiu, să comande o subunitate de elevi. Ulterior, el a parcurs toate etapele carierei militare, reușind ca prin dăruire, spirit de sacrificiu, meticulozitate și profesionalism să își pună amprenta pe nivelul de pregătire a zecilor de promoții de ofițeri.
Col. Florian Traian Ianoșiu-Hangan, ofițer cu o bogată experienţă militară naţională şi internaţională, s-a alăturat membrilor Academiei Forţelor Terestre în urmă cu 17 luni, reuşind ca în acest timp relativ scurt, prin experienţa acumulată pe terenurile de instrucţie ale vânătorilor de munte şi a teatrelor de operaţii, să aducă un plus de valoare la procesul de formare al viitorilor ofiţeri.

„Începutul de an pentru doi dintre colegii noştri marchează şi debutul unei noi etape, aceea de ofiţer în rezervă al Armatei României…

Ne bucurăm că am avut onoarea să vă avem în rândul nostru!
Vă urăm să aveți parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi!
Semper Una!
( a transmis reprezentanții Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu pe pagina de facebook )

Final de carieră militară
Final de carieră militară
Final de carieră militară
Final de carieră militară
Final de carieră militară


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri