spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

PSD Sibiu a scos baioneta la Primarul din Răşinari

Știri din Județ

Publicitate

Anul 2020 este un an electoral. Aşa că au început deja atacurile politice. Astăzi PSD Sibiu, printr-un comunicat semnat de preşedintele organizaţiei, Bogdan Trif, îl atacă dur pe primarul liberal al Răşinariului, Bogdan Bucur. Trif îl acuză pe primar de rea voinţă pentru că nu asigură transport 1,5 km din Prislop la Şcoala Gimnazială ”Octavian Goga” Rășinari pentru 39 de copii din clasele V-VIII.

Trif aminteşte demersurile făcute de PSD în Consiliul Local Răşinari în 2017 pentru introducere transport şcolar Prislop – Răşinari şi ameninţă primarul cu plângere penală „deoarece pune în pericol viețile copiilor.”

Trif îl asociază pe primarul Răşinariului cu un alt primar, din Mogoşeşti-Siret, acuzat de abuz sexual cu minore. Asocierea este forţată şi denotă un atac sub limita bunului simţ, „la baionetă”.

Bucur arată cu degetul PSD pentru lipsa transportului

„Noi am făcut cereri din 2013 periodic la ministere să ni se dea un mijloc de transport şcolar. Inclusiv directoarea şcolii a cerut anul trecut” a explicat Bogdan Bucur, primarul Răşinariului, pentru Sibiu Independent. El a precizat că există un singur microbuz şcolar la Răşinari folosit să transporte copiii de la Trăinei, la 3 km distanţă. Conform lui Bucur, Guvernarea PSD, prin ministerele de resort, nu au răspuns solicitării şcolii pentru microbuz sau autobuz şcolar pentru Prislop. „Nu a venit nici răspuns, nici microbuz” a declarat primarul. „Nu este vorba de nicio discriminare. Avem copii din Răşinari care merg la şcoală pe jos mai mulţi kilometri decât cei din Prislop. Iar afirmaţia celor de la PSD că merg 4 km este falsă. Sunt 1,5 km din care 700 de metri prin afara localităţii. Noi totuşi facem demersuri să avem şi acolo transport şcolar” a concluzionat primarul Bucur.

FOTO: Din comunicatul PSD

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului