27.4 C
Sibiu
vineri, 22 septembrie, 2023

VIDEO: O autoutilitară ce transporta autoturisme s-a răsturnat în râul Olt

Știri din Județ

Conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, în timp ce se deplasa pe D.N 7 km 206+500m, Brezoi pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare.

Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din cele 8 autoturisme care erau transportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt.

De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.

Scafandrii caută cu rapiditate autoturismul văzut de martori însă până la această ora nu a fost găsit.

La fața locului militarii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare. Până în momentul de față a fost descoperit și scos doar un autoturims din cele căzute de pe platformă. 

ACTUALIZARE: Din primele cercetări efectuate la fața locului nu există suspiciuni că ar mai fi fost un alt autoturism implicat, nu au fost descoperite urme care să ateste existența unui alt autoturism, însă polițiștii cercetează toate ipotezele.

TRAFICUL RUTIER A FOST RELUAT PE AMBELE SENSURI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri